08/07/2022 08/07/2022 Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις δωρεές σε χρήματα τους: Γεωργούδη Θεμιστοκλή Οικονόμου Δέσποινα Τσιμπουκλή Δημήτριο Μάρκου Ιωάννη Μαγγλάρα Μαρία Σταθόπουλο Ιωάννη Τρικιώνη Χαδούλα Τσουμπέκο Βασίλειο Τους μαθητές Α΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Βόλου Επίσης ευχαριστεί για τη δωρεά χρημάτων, για την πραγματοποίηση γεύματος τον κ. Διαμαντάκο Ιωάννη. Θερμά ευχαριστεί για τις δωρεές τροφίμων, απορρυπαντικών...
08 Ιουλίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 13:38

Δωρεές προς το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Διαδώστε:
Δωρεές προς το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις δωρεές σε χρήματα τους:

Γεωργούδη Θεμιστοκλή
Οικονόμου Δέσποινα
Τσιμπουκλή Δημήτριο
Μάρκου Ιωάννη
Μαγγλάρα Μαρία
Σταθόπουλο Ιωάννη
Τρικιώνη Χαδούλα
Τσουμπέκο Βασίλειο
Τους μαθητές Α΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Βόλου

Επίσης ευχαριστεί για τη δωρεά χρημάτων, για την πραγματοποίηση γεύματος τον κ. Διαμαντάκο Ιωάννη.

Θερμά ευχαριστεί για τις δωρεές τροφίμων, απορρυπαντικών και ειδών υγιεινής, τους:

Σαλούμπη Φιλίτσα
Χιώτη Φωτεινή
Φακίνου Σοφία
Σταμούλη Στέλιο και Μαρία
Βολιώτη Βλάση
Ρεβενισίου Ελένη
Κολιού Βαρβάρα
Κέκια Αλίκη
Νικολάου Αθανάσιο
Καραΐσκο Δημήτριο
Επίσης ευχαριστεί για τη δωρεά τροφίμων εις μνήμην της μητέρας Σπανομήτρου Ευμορφίας τους κ. Βούσβουρα Ιωάννη και Σοφία. Τις κ. Ζαφρακοπούλου, Κωστούλα και τον κ. Σουρλίγκα όπως και το Κέντρο Διασκέδασης ΜΕΓΑΡΟ για τις δωρεές τους προς τους ηλικιωμένους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί το Περιφερειακό Τμήμα Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα.

Ευχαριστεί την κ. Βελέτζα Στέλλα για την κατάθεση χρηματικού ποσού εις μνήμην της γιαγιάς της Στυλιανής και τις αδερφές της Μωραΐτου Ασήμως εις μνήμην της οποίας κατέθεσαν χρήματα προς το Γηροκομείο. Τον κ. Κοντομήτρο Παναγιώτη για την προσφορά εις μνήμην Βασιλικής Κοντομήτρου. Τον κ. Κωνστανταρούδη Βασίλειο για την προσφορά εις μνήμην Δήμητρας Κωνστανταρούδη. Τον κ. Χατζηκυριαζή Δημήτριο για την προσφορά εις μνήμην Αικατερίνης Χατζηκυριαζή και ανώνυμο δωρητή για την προσφορά εις μνήμην της συζύγου του.

Το Σουρλίγκειο Ίδρυμα ευχαριστεί την οικογένεια και τους συγγενείς για τη χρηματική δωρεά 650 ευρώ εις μνήμην Βασιλικής Νιμπή. Συμμαθητές και φίλους της εκλιπούσας Βασιλικής Νιμπή για τη δωρεά 710 ευρώ εις μνήμην της, και τους κ. Κόκκα Δημήτριο και Μπασμπανέλου Αθανασία του Μιχαήλ για τις χρηματικές δωρεές προς το Ίδρυμα εις μνήμην Βασιλικής Νιμπή.

Επίσης ευχαριστεί τον κ. Τσούτση Παναγιώτη για τη χρηματική δωρεά 425 ευρώ εις μνήμην Πατακιούτη Πανταζή.

Θερμά ευχαριστεί τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αμφιλόχιο Μίλτο για τη δωρεά παραϊατρικού υλικού, ενός νεφελοποιητή, ενός στρώματος κατακλίσεων, ενός αμαξιδίου μπάνιου και ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων