10/03/2020 10/03/2020 Στη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην κρίση με τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο ίδιος τόνισε ότι η προσέλευση στην εκκλησία και στη Θεία Κοινωνία είναι ελεύθερη και δεν έχει δικαίωμα να τη στερήσει από κανέναν. «Εμείς θα λειτουργούμε αλλά δεν εξαναγκάζουμε στη...
10 Μαρτίου, 2020 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2020 - 11:00

“Εάν ένας πιστός δεν προσέλθει να κοινωνήσει, δεν θα τον καταδικάσουμε”

Διαδώστε:
“Εάν ένας πιστός δεν προσέλθει να κοινωνήσει, δεν θα τον καταδικάσουμε”

Στη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην κρίση με τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο ίδιος τόνισε ότι η προσέλευση στην εκκλησία και στη Θεία Κοινωνία είναι ελεύθερη και δεν έχει δικαίωμα να τη στερήσει από κανέναν.

«Εμείς θα λειτουργούμε αλλά δεν εξαναγκάζουμε στη Θεία Κοινωνία. Ο καθένας θα αναλάβει την προσωπική του ευθύνη. Για έναν πιστό δεν μπορώ να στερήσω τη Θεία Ευχαριστία αν την επιζητά. Η πίστη σώζει. Υπάρχουν θαύματα, υπάρχουν Άγιοι» σημείωσε, ενώ τόνισε πως: «Εάν ένας πιστός δεν προσέλθει, δεν θα τον καταδικάσουμε».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων