12/03/2024 12/03/2024 Τον Αγιασμό των εγκαινίων του «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου», τέλεσε σήμερα στο Μέγαρο της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στην τελετή παρέστησαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζές, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας Διαμαντής...
12 Μαρτίου, 2024 - 12:36

Εγκαίνια «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου»

Διαδώστε:
Εγκαίνια «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου»

Τον Αγιασμό των εγκαινίων του «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου», τέλεσε σήμερα στο Μέγαρο της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζές, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας Διαμαντής Καρβέλης και το προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση για τη δημιουργία αυτού του ειδικού χώρου που σκοπό έχει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να αντιμετωπιστεί ένα σύγχρονο πρόβλημα όπως είναι η εκμετάλλευση των ανθρώπων, η εφηβική και σχολική βία. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην ρίζα του προβλήματος που δεν είναι άλλη από το οικογενειακό περιβάλλον το οποίο δυστυχώς υποτιμούμε. Ο κ. Ιγνάτιος επισήμανε, τέλος, ότι «εμείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να στηρίξουμε τις οικογένειες με τις μηνιαίες Συνάξεις Γονέων που σκοπό έχουν να καταστήσουν σαφές ότι ο κάθε άνθρωπός είναι εικόνα Θεού, πιστεύω ότι και με τη δική σας συμβολή θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων