30/06/2023 30/06/2023 Στο άκουσμα της εκδημίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού κοινοποίησε ένα βίντεο από την εκπομπή “Αρχονταρίκι” με τίτλο: “Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη σύγχρονη διεθνή πραγματικότητα”. “Ας είναι αιωνία η μνήμη του”, αναφέρει η Μητρόπολη. Η εκπομπή προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 στην ΕΡΤ με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ....
30 Ιουνίου, 2023 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2023 - 11:45

Εις μνήμην Σεβασμιωτάτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
Εις μνήμην Σεβασμιωτάτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου

Στο άκουσμα της εκδημίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού κοινοποίησε ένα βίντεο από την εκπομπή “Αρχονταρίκι” με τίτλο: “Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη σύγχρονη διεθνή πραγματικότητα”. “Ας είναι αιωνία η μνήμη του”, αναφέρει η Μητρόπολη.

Η εκπομπή προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 στην ΕΡΤ με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο να φιλοξενεί στον μακαριστό, πλέον, Μητροπολίτη κυρό Αλέξανδρο και την Καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης κ. Νίκη Παπαγεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων