16/06/2023 16/06/2023 Εξεδήμησε προς Κύριον χθες, Πέμπτη 15 Ιουνίου, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ, Βασίλειος Φανάρας. Εις μνήμην του μακαριστού Καθηγητή η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού κοινοποίησε κοινοποιούμε εκπομπή “Αρχονταρίκι” με τίτλο: “Βλαστοκύτταρα: Ηθικός και Θεολογικός προβληματισμός”. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Παρακολουθήστε την εκπομπή “Αρχονταρίκι” με...
16 Ιουνίου, 2023 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 10:26

Εις μνήμην Βασιλείου Φανάρα

Διαδώστε:
Εις μνήμην Βασιλείου Φανάρα

Εξεδήμησε προς Κύριον χθες, Πέμπτη 15 Ιουνίου, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ, Βασίλειος Φανάρας.

Εις μνήμην του μακαριστού Καθηγητή η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού κοινοποίησε κοινοποιούμε εκπομπή “Αρχονταρίκι” με τίτλο: “Βλαστοκύτταρα: Ηθικός και Θεολογικός προβληματισμός”. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Παρακολουθήστε την εκπομπή “Αρχονταρίκι” με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο με θέμα: “Βλαστοκύτταρα: Ηθικός και Θεολογικός προβληματισμός”, με καλεσμένους τους: κ. Θεοχάρη Παταργιά και κ. Βασίλειο Φανάρα, η οποία προβλήθηκε από την ΕΤ-1 στις 14/02/2010.

Διαβάστε επίσης: Εκοιμήθη ο Επίκουρος Καθηγητής Βιοηθικής Βασίλειος Φανάρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων