30/09/2022 30/09/2022 Εκδηλώσεις στήριξης και ενίσχυσης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων πραγματοποιήθηκαν κατά τον μήνα Σεπτέμβριο από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού. Το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022,  στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου “Domotel Ξενια” Βόλου σε ειδική εκδήλωση ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, παρουσίασε τον ετήσιο απολογισμό δράσεων και εργασιών για τον...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2022 - 14:24

Εκδηλώσεις στήριξης και ενίσχυσης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις στήριξης και ενίσχυσης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων

Εκδηλώσεις στήριξης και ενίσχυσης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων πραγματοποιήθηκαν κατά τον μήνα Σεπτέμβριο από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022,  στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου “Domotel Ξενια” Βόλου σε ειδική εκδήλωση ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, παρουσίασε τον ετήσιο απολογισμό δράσεων και εργασιών για τον εξωραϊσμό, την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου Καναλίων. Συμμετείχαν Βουλευτές του Νομού, οι Πρόεδροι του Δικηγορικού, Ιατρικού, Φαρμακευτικού, και Οδοντιατρικού Συλλόγου Βόλου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, καθώς και κορυφαίοι παράγοντες του Επιχειρηματικού και Εμπορικού Κόσμου του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τούς εκλεκτούς προσκεκλημένους για την ολόθυμη συμπαράστασή τους προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα της Τοπικής μας Εκκλησίας καθώς και όλους όσοι έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία του. Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά δείπνου και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στον ίδιο ξενοδοχειακό χώρο, όσοι παραβρέθηκαν απήλαυσαν τo Χορευτικό Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό, ως Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο Προεδρεύων του Διοικητικού Συμβουλίου του Σουρλιγκείου Ιδρύματος, π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος έκανε μία ιστορική διαδρομή στο χρονικό ανεγέρσεως και έναρξης λειτουργίας του Ιδρύματος.

Ευχαρίστησε παράλληλα το Διοικητικό Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Ιδρύματος για την καθοριστική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του και παρουσίασε τούς στόχους για την συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών αλλά και την κτηριακή υποδομή του Ιδρύματος.

Τα έσοδα των οποίων  θα προσφερθούν για την υλοποίηση της μελέτης Πυρασφάλειας του Ιδρύματος, με σκοπό την ασφαλή διαβίωση και φιλοξενία των τροφίμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων