15/02/2020 15/02/2020 Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 6.00μ.μ., στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση τιμής για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον φετινό Έρανο Αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας. Εκεί, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος θα προβεί στον απολογισμό του Εράνου Αγάπης, όσο και στις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, που στηρίζονται από τα χρήματα, που...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 11:24

Εκδήλωση τιμής για τις εθελόντριες του Εράνου Αγάπης

Διαδώστε:
Εκδήλωση τιμής για τις εθελόντριες του Εράνου Αγάπης

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 6.00μ.μ., στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση τιμής για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον φετινό Έρανο Αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας.

Εκεί, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος θα προβεί στον απολογισμό του Εράνου Αγάπης, όσο και στις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, που στηρίζονται από τα χρήματα, που ο λαός μας εμπιστεύεται στην Εκκλησία.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το παραδοσιακό χορευτικό σύνολο της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και μουσικό σχήμα, υπό τον καταξιωμένο καλλιτέχνη κ. Βασίλειο Αγροκώστα. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων