08/04/2022 08/04/2022 Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των εμπερίστατων αδελφών μας, στο Κέντρο Σίτισης «Δος ημίν σήμερον» του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, παρά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία στην καθημερινή μας ζωή. Κύρια ανάγκη, τούτη την εποχή, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα, είναι η οικονομική ενίσχυση και η...
08 Απριλίου, 2022 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 15:13

Έκκληση για ενίσχυση του «Δος ημίν σήμερον», που εξυπηρετεί περισσότερα από 100 άτομα

Διαδώστε:
Έκκληση για ενίσχυση του «Δος ημίν σήμερον», που εξυπηρετεί περισσότερα από 100 άτομα

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των εμπερίστατων αδελφών μας, στο Κέντρο Σίτισης «Δος ημίν σήμερον» του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, παρά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία στην καθημερινή μας ζωή.

Κύρια ανάγκη, τούτη την εποχή, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα, είναι η οικονομική ενίσχυση και η συγκέντρωση τροφίμων. Για τον λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι του Κέντρου κάνουν έκκληση στους τοπικούς παραγωγούς, αλλά και στον λαό μας να συνεισφέρουν με χρήματα, παραγόμενα είδη και τρόφιμα στην προσπάθειά μας αυτή.

Τα απαραίτητα είδη είναι τα εξής:

Ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο

Όσπρια

Ρύζι

Ελιές

Ζυμαρικά

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ντοματοπελτές

Φρούτα

Τυρί φέτα (σε δοχείο)

Είδη καθαριότητας: απορρυπαντικά για τα πιάτα, για τα πατώματα, χλωρίνες, χαρτικά κ.λπ.

Επίσης, οι φιλάνθρωποι και φιλάδελφοι συμπολίτες μας μπορούν να προσφέρουν χρήματα στο γραφείο του Ναού, επί αποδείξει, ή να ρίχνουν τον οβολό τους στο κυτίο συλλογής χρημάτων για το συσσίτιο.

Περισσότεροι από 100 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών του Ναού. Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων