29/10/2021 29/10/2021 Ένα νέο μέλος πρόκειται να αποκτήσει η χορεία των Κληρικών της Τοπικής Εκκλησίας του Βόλου. Πρόκειται για τον κ. Απόστολο Μόναχο, ο οποίος το Σαββατοκύριακο 30-31/10 θα εισέλθει στις τάξεις του Ιερού Κλήρου, διά χειρών του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Ο κ. Μόναχος, 51 ετών, είναι έγγαμος, Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, της...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2021 - 15:53

Εκπαιδευτικός χειροτονείται κληρικός στον Βόλο

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικός χειροτονείται κληρικός στον Βόλο

Ένα νέο μέλος πρόκειται να αποκτήσει η χορεία των Κληρικών της Τοπικής Εκκλησίας του Βόλου. Πρόκειται για τον κ. Απόστολο Μόναχο, ο οποίος το Σαββατοκύριακο 30-31/10 θα εισέλθει στις τάξεις του Ιερού Κλήρου, διά χειρών του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Ο κ. Μόναχος, 51 ετών, είναι έγγαμος, Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακός φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής, επί σειρά ετών Ιεροψάλτης και εν ενεργεία Εκπαιδευτικός στην Μέση Εκπαίδευση. Είναι, επίσης, μέλος του Δ/Σ της Ενώσεως Θεολόγων Μαγνησίας και Β΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

Η εις Διάκονον Χειροτονία του θα τελεστεί το Σάββατο 30/10, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς, όπου μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Πρωτοψάλτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων