22/05/2020 22/05/2020 Η Ιερά Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής, η οποία κανονικά τελείται την Διακαινήσιμη Εβδομάδα, θα τελεστεί το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Μαΐου αντίστοιχα στο Λόφο της Παναγίας Γορίτσας. Η Πανήγυρις άλλαξε μέρα εορτασμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ειδικότερα το Σάββατο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό...
22 Μαΐου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 12:46

Εορτή Ζωοδόχου Πηγής στον Λόφο Γορίτσας

Διαδώστε:
Εορτή Ζωοδόχου Πηγής στον Λόφο Γορίτσας

Η Ιερά Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής, η οποία κανονικά τελείται την Διακαινήσιμη Εβδομάδα, θα τελεστεί το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Μαΐου αντίστοιχα στο Λόφο της Παναγίας Γορίτσας. Η Πανήγυρις άλλαξε μέρα εορτασμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ειδικότερα το Σάββατο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου θα φτάσει στον Ιερό Ναό στις 18:00 ώρα και θα ακολουθήσει η Ακολουθία του Αγιασμού και ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. 

Την Κυριακή το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα ιερουργήσει και θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος ενώ στις 18:30 θα ψαλεί Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων