05/03/2024 05/03/2024 Την έδρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου – Υπηρεσία Επιτρόπου Π.Ε. Μαγνησίας επισκέφθηκε χθες, 4 Μαρτίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, κατόπιν προσκλήσεως του Επιτρόπου κ. Ζήση Γάλανη. Ο κ. Ιγνάτιος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την χαρά...
05 Μαρτίου, 2024 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 15:03

Επίσκεψη Μητροπολίτη Δημητριάδος στο Ελεγκτικό Συνέδριο – Υπηρεσία Επιτρόπου Π.Ε. Μαγνησίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Δημητριάδος στο Ελεγκτικό Συνέδριο – Υπηρεσία Επιτρόπου Π.Ε. Μαγνησίας

Την έδρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου – Υπηρεσία Επιτρόπου Π.Ε. Μαγνησίας επισκέφθηκε χθες, 4 Μαρτίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, κατόπιν προσκλήσεως του Επιτρόπου κ. Ζήση Γάλανη.

Ο κ. Ιγνάτιος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την χαρά του για την ευκαιρία της επισκέψεως του και την συναναστροφή του με το στελεχιακό δυναμικό της υπηρεσίας, ενώ εξήρε την λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς επιτελεί όπως χαρακτηριστικά τόνισε «ένα σπουδαίο έργο για την πατρίδα και τον τόπο μας».

Ακόμη, επισήμανε ότι η Τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται συμπαραστάτης όπου χρειαστεί.

Τέλος, ευχήθηκε καλή δύναμη και υγείας σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων