13/02/2023 13/02/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος. Ο κ. Καρανάσιος ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου επί τη αναλήψει των καθηκόντων του. Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Γενικό Διευθυντή και του ευχήθηκε ολοθύμως για τα...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 14:37

Επίσκεψη νέου Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη νέου Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος.

Ο κ. Καρανάσιος ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Γενικό Διευθυντή και του ευχήθηκε ολοθύμως για τα νέα του καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις συναντίληψης και συνεργασίας της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, διαχρονικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων