18/03/2022 18/03/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Δ/κτής της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Δημήτριος Δρόσος. Ο κ. Ταξίαρχος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Σεβασμιώτατο, καθώς αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο ΓΕΕΘΑ και να τον ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, κατά την περίοδο της ενταύθα...
18 Μαρτίου, 2022 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 16:44

Επίσκεψη του Δ/κτου της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Δ/κτου της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Δ/κτής της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Δημήτριος Δρόσος.

Ο κ. Ταξίαρχος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Σεβασμιώτατο, καθώς αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο ΓΕΕΘΑ και να τον ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, κατά την περίοδο της ενταύθα υπηρεσίας του.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τον κ. Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχήθηκε πλούσια την ευλογία του Θεού στο έργο του.

Μάλιστα, αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. Ταξιάρχου να παραβρεθεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της διοίκησης της 32ας Ταξιαρχίας στον διάδοχό του Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22/3, στις 1.30μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων