03/09/2022 03/09/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Διοικητής Α΄ Στρατιάς Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε καρποφόρα καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο το κοινό καλό του τόπου...
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 13:05

Επίσκεψη του Διοικητή Α΄ Στρατιάς στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διοικητή Α΄ Στρατιάς στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Διοικητής Α΄ Στρατιάς Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε καρποφόρα καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο το κοινό καλό του τόπου μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα υψηλά καθήκοντα που αναλαμβάνει και διαβεβαίωσε για την άμεση στήριξη από την πλευρά της Τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων