19/12/2022 19/12/2022 Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος επισκέφθηκε τις φυλακές του Νομού, όπως έχει καθιερωθεί να πράττει εδώ και δεκαετίες. Μια φορά το χρόνο, παραμονές της εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος επισκέπτεται και τις δύο φυλακές του Νομού Μαγνησίας και προσφέρει εγκάρδιες ευχές και δώρα σ’ όλους τους φυλακισμένους. Σήμερα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:54

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δημητριάδος στις φυλακές του Νομού 

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δημητριάδος στις φυλακές του Νομού 

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος επισκέφθηκε τις φυλακές του Νομού, όπως έχει καθιερωθεί να πράττει εδώ και δεκαετίες.

Μια φορά το χρόνο, παραμονές της εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος επισκέπτεται και τις δύο φυλακές του Νομού Μαγνησίας και προσφέρει εγκάρδιες ευχές και δώρα σ’ όλους τους φυλακισμένους.

Σήμερα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Νέων Κασσαβετείας και το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, όπου παρακολούθησε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των σχολείων των φυλακών και συνεχάρη την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών κρατουμένων. Οι φυλακισμένοι τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα και κατέθεσαν σκέψεις για την εορτή των Χριστουγέννων, αλλά και για την παραμονή τους αυτές τις άγιες ημέρες μέσα στις φυλακές.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ. Ιγνατίου και με τη διανομή των ατομικών δεμάτων που ετοιμάζουν το Δ.Σ. και οι συνεργάτες του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων