29/03/2024 29/03/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Δ/κτής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Ταξίαρχο για τα νέα του καθήκοντα, ενώ αμφότεροι επαναβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας και των τοπικών στρατιωτικών μονάδων, η οποία αποσκοπεί στην...
29 Μαρτίου, 2024 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 11:48

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Δ/κτής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Ταξίαρχο για τα νέα του καθήκοντα, ενώ αμφότεροι επαναβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας και των τοπικών στρατιωτικών μονάδων, η οποία αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων