07/02/2024 07/02/2024 Τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα, στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Σταύρος Αυγουστίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Κυπρίων Ν. Μαγνησίας κ. Αδάμο Μουζουρή. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον υψηλό επισκέπτη για το πολυσύνθετο πνευματικό και κοινωνικό έργο της...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:10

Επίσκεψη του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα, στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Σταύρος Αυγουστίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Κυπρίων Ν. Μαγνησίας κ. Αδάμο Μουζουρή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον υψηλό επισκέπτη για το πολυσύνθετο πνευματικό και κοινωνικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας αλλά και για τη φετινή Ναυτική Εβδομάδα, η οποία είναι αφιερωμένη στην Αμμόχωστο της Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί 16 έως 22/6. Τέλος, αναφέρθηκε για την άψογη συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας με την Ένωση Κυπρίων Ν. Μαγνησίας.

Από την μεριά του ο κ. Αυγουστίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και την διεξοδική ενημέρωση, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας και δρομολόγησε την εκ νέου συνάντηση στην Ναυτική Εβδομάδα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων