17/09/2021 17/09/2021 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου η φιλανθρωπική εκδήλωση του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου DOMOTEL XENIA VOLOS, με σκοπό τη στήριξη του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθυντής του Γηροκομείου Καναλίων κ. Ιωάννης Μόσχος, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Με ιδιαίτερη...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 12:37

Επιτυχής η φιλανθρωπική εκδήλωση του Σουρλιγκείου Ιδρύματος

Διαδώστε:
Επιτυχής η φιλανθρωπική εκδήλωση του Σουρλιγκείου Ιδρύματος

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου η φιλανθρωπική εκδήλωση του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου DOMOTEL XENIA VOLOS, με σκοπό τη στήριξη του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθυντής του Γηροκομείου Καναλίων κ. Ιωάννης Μόσχος, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλωσορίζουμε στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου DOMOTEL ΞΕΝΙΑ Βόλου και στην Βραδινή Εκδήλωση ενίσχυσης και στήριξης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των Υπαλλήλων και των τροφίμων του Ιδρύματός μας αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά όλους για τη σημερινή σας παρουσία, που αποδεικνύει έμπρακτα την ολόθυμη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή σας στο Γηροκομείο της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Με ηγήτορα τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας προσήλθατε όλοι σήμερα, πολιτικοί άρχοντες, εκπρόσωποι κορυφαίων φορέων της τοπικής μας κοινωνίας, επιχειρηματίες και ιδιώτες, εκπρόσωποι Συλλόγων και Ιδρυμάτων, κυρίως όμως όλοι με ένα σκοπό και μια κοινή ιδιότητα, να ενισχύσετε τη λειτουργία της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, μας συγκίνησε βαθύτατα. Η αποψινή σας παρουσία αποτελεί για όλους όσοι διακονούμε και εργαζόμαστε στο Γηροκομείο Καναλίων πηγή δύναμης και μας εμπνέει να συνεχίσουμε ταπεινά αλλά αποφασιστικά να αγωνιζόμαστε για την πρόοδο, την εύρυθμη λειτουργία και τη διαρκή αναβάθμιση του Ιδρύματός μας και την προσφορά ασφάλειας, θαλπωρής, ζεστασιάς και αγάπης στους τροφίμους του.

Μετά την πρόσφατη δοκιμασία μας, προχωρήσαμε σε πρωτοβουλίες που έθεσαν πια το Ίδρυμά μας σε νέα τροχιά ανάπτυξης, όπως η συγκρότηση νοσηλευτικής και κοινωνικής υπηρεσίας, η πρόσληψη νέου προσωπικού, η δημιουργία γραφείου του Ιδρύματος στο Βόλο, η καθιέρωση Επιτελικού Ιατρικού Συμβουλίου για την προσφορά ολοκληρωμένης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους τροφίμους μας.

Παράλληλα με τη γενναία χορηγία του επιφανούς Εφοπλιστή Αθανασίου Μαρτίνου, υλοποιείται και σε λίγο θα ολοκληρωθεί το έργο της πλήρους εξωτερικής ανακαίνισης του κτηριακού συγκροτήματος του Γηροκομείου μας ύψους 140.000 ευρώ.

Από τη θέση αυτή για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύονται στο Ίδρυμά μας τα αγαπημένα συγγενικά τους πρόσωπα. Όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές και ευεργέτες που καθημερινά στηρίζουν υλικά και οικονομικά το Ίδρυμά μας.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συστηματική εργασία, να αγωνιζόμαστε έτσι ώστε το Γηροκομείο Καναλίων να εκπληρώνει το σκοπό του, φιλοξενώντας μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα αλλά και σε ένα ασφαλές και άρτια εξοπλισμένο χώρο, γέροντες και γερόντισσες, ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας την τρίτη ηλικία και ανακουφίζοντας τον ανθρώπινο πόνο».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ευχαρίστησε όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Ιδρύματος για την υποδειγματική συνεργασία του για την εύρυθμη λειτουργία του, εξήρε το ρόλο που διαδραματίζει το Γηροκομείο ως ένας χώρος που προσφέρει θαλπωρή, αγάπη, στήριξη και ασφάλεια στους τροφίμους του.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προσφορά εορτίου δείπνου και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που απέδωσαν με μοναδικό τρόπο δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες της πόλης του Βόλου ο κ. Βασίλειος Αγροκώστας, Μουσικολόγος, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο του Βόλου και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας και η κ. Σέβη Μαζέρα-Μάμαλη, Μουσικολόγο, Διδάκτορα Βυζαντινής Μουσικολογίας, Καθηγήτρια πιάνου και Δομεστίκαινα του Γυναικείου Χορού Ψαλτριών « Αι Άδουσαι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και κ. Αθανάσιος Λιούπης, εκπρόσωπος της Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέτας Μακρή κ. Απόστολος Νάσιος, οι Πρόεδροι: του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Ευθύμιος Τσάμης, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, του Τεχνικού και Επιστημονικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αχιλλέας Ζήσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Β. κ. Σωκράτης Αναγνώστου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Γηροκομείου Καναλίων κ. Απόστολος Κρεμαστάς, Εκπρόσωποι του Γηροκομείου Βόλου και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Επιχειρηματίες, Δικηγόροι, Ιατροί, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

Με την παρουσία τους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς το Γηροκομείο Καναλίων, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον εκσυγχρονισμό και την εύρυθμη λειτουργία του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων