02/04/2021 02/04/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου θα λειτουργήσει την Κυριακή 4 Απριλίου, Γ’ Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στις 6.30μ.μ., στον ίδιο Ναό, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό. Στο τέλος της Ακολουθίας, ο κ. Ιγνάτιος θα συνεχίσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών...
02 Απριλίου, 2021 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 13:50

Γ’ Κυριακή Νηστειών και Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός & ομιλία

Διαδώστε:
Γ’ Κυριακή Νηστειών και Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός & ομιλία

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου θα λειτουργήσει την Κυριακή 4 Απριλίου, Γ’ Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στις 6.30μ.μ., στον ίδιο Ναό, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό. Στο τέλος της Ακολουθίας, ο κ. Ιγνάτιος θα συνεχίσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του, με γενικό θέμα «Πώς θα εορτάσουμε φέτος το Πάσχα».

Τόσο η Θεία Λειτουργία, όσο και ο Κατανυκτικός Εσπερινός θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Astra και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων