15/07/2020 15/07/2020 Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 17/7. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίας Μαρίνης Βόλου (όπισθεν Αγίας Παρασκευής) Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί στις 7.30 μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις...
15 Ιουλίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 20:35

Γιορτάζουν οι Αγίες Μαρίνες της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Διαδώστε:
Γιορτάζουν οι Αγίες Μαρίνες της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 17/7.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίας Μαρίνης Βόλου (όπισθεν Αγίας Παρασκευής)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί στις 7.30 μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 7.00μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Αγίας Μαρίνης Παγασών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Αφήσου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Κισσού

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Παλιουριάς Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αθανασίου Παραβάντσου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων