13/03/2020 13/03/2020 Στη δημιουργίας μιας γραμμής επικοινωνίας και υποστήριξης προχωράει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για τους ανθρώπους που θα μένουν απομονωμένοι για μεγάλο διάστημα ώστε να μην αισθάνονται μόνοι. Η γραμμή, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Ορθόδοξη Μαρτυρία”, θα βασίζεται σε εθελοντές και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.  Το τηλέφωνο θα είναι...
13 Μαρτίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 13:33

Γραμμή υποστήριξης στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Γραμμή υποστήριξης στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Στη δημιουργίας μιας γραμμής επικοινωνίας και υποστήριξης προχωράει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για τους ανθρώπους που θα μένουν απομονωμένοι για μεγάλο διάστημα ώστε να μην αισθάνονται μόνοι. Η γραμμή, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Ορθόδοξη Μαρτυρία”, θα βασίζεται σε εθελοντές και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου. 

Το τηλέφωνο θα είναι το ίδιο με το Ραδιοφωνικό Σταθμό: 2421093581. Θα λειτουργεί πρωτίστως ως γραμμή επικοινωνίας και συζήτησης.

Σε αυτή θα μπορεί να απευθύνεται και κάποιος που βρίσκεται σε οποιαδήποτε μορφής αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης, αν συντρέχει ανάγκη, ώστε να βρει αναγκαία φάρμακα ή ακόμα φαγητό από τα Σπίτια Γαλήνης, αλλά κυρίως θα είναι μια γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης.

Για την πρωτοβουλία αυτή, θα μιλήσει ζωντανά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος το πρωί της Δευτέρας 16/3, στην «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων