11/03/2020 11/03/2020 Για την Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών, θα μεταφερθεί το τεμάχιο της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας, που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου. Την Τιμία Ζώνη θα συνοδεύει η Ηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Νυμφοδώρα και η υποδοχή της θα γίνει την Παρασκευή 13/3, στις 6.45 μ.μ. στο προαύλιο...
11 Μαρτίου, 2020 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 14:35

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Βόλο

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Βόλο

Για την Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών, θα μεταφερθεί το τεμάχιο της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας, που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου. Την Τιμία Ζώνη θα συνοδεύει η Ηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Νυμφοδώρα και η υποδοχή της θα γίνει την Παρασκευή 13/3, στις 6.45 μ.μ. στο προαύλιο του Ναού.

Στην συνέχεια, θα ψαλεί η Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, Προϊσταμένου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Η Τιμία Ζώνη θα παραμείνει καθόλη τη διάρκεια της Ακολουθίας, μετά το πέρας της οποίας, θα αναχωρήσει και πάλι για την Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων