14/08/2020 14/08/2020 Την μνήμη του τοπικού Αγίου, Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου, τιμά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την Κυριακή 16/8. Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι η γενέτειρα του Αγίου, ο Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου, όπου την παραμονή της εορτής, ανήμερα της Παναγιάς, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί, υπαιθρίως, στο προαύλιο του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Αποστόλου του Νέου, ο...
14 Αυγούστου, 2020 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 20:18

Η Δημητριάδα χαίρει για τον Άγιο Απόστολο τον Νέον

Διαδώστε:
Η Δημητριάδα χαίρει για τον Άγιο Απόστολο τον Νέον

Την μνήμη του τοπικού Αγίου, Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου, τιμά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την Κυριακή 16/8.

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι η γενέτειρα του Αγίου, ο Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου, όπου την παραμονή της εορτής, ανήμερα της Παναγιάς, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί, υπαιθρίως, στο προαύλιο του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Αποστόλου του Νέου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζουν επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Αποστόλου του Νέου Κριθαριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων