09/11/2023 09/11/2023 Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος π. Ιωήλ Ποδαρόπουλου θα τελεστεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο. Ο π. Ιωήλ διακόνησε, με σεμνότητα, πιστότητα και διακριτικότητα, τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο, επί 8,5 περίπου χρόνια, κερδίζοντας την αγάπη...
09 Νοεμβρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2023 - 15:01

Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος

Διαδώστε:
Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος

Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος π. Ιωήλ Ποδαρόπουλου θα τελεστεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Ο π. Ιωήλ διακόνησε, με σεμνότητα, πιστότητα και διακριτικότητα, τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο, επί 8,5 περίπου χρόνια, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό Κληρικών και λαϊκών. Ο π. Ιωήλ είναι 31 ετών, πτυχιούχος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και φοιτητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Μητροπολιτικού Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου Βόλου και υπεύθυνος του Τομέα Αναγνωστών της Τοπικής μας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων