19/05/2021 19/05/2021 Παρακολουθήστε τη σύντομη βιντεοσκόπηση που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την εορτή των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. “Η Εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη. Ο Άγιος Κωνσταντίνος με την μητέρα του την Αγία Ελένη δεν αναδείχθηκε μόνο Άγιος της Εκκλησίας αλλά και Μέγας της...
19 Μαΐου, 2021 - 16:33

“Η Εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη”

Παρακολουθήστε τη σύντομη βιντεοσκόπηση που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την εορτή των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

“Η Εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη. Ο Άγιος Κωνσταντίνος με την μητέρα του την Αγία Ελένη δεν αναδείχθηκε μόνο Άγιος της Εκκλησίας αλλά και Μέγας της ιστορίας. Και αυτό γιατί υπήρξε ο ηγέτης που κατενόησε ότι η ενότητα του λαού του δημιουργεί μέλλον και συνέχεια και έτσι έκανε το Χριστιανισμό την Ενοποιό Δύναμη για να υπάρξει μία αυτοκρατορία χιλίων και πλέον ετών. Είναι σπουδαίοι οι ηγέτες που φροντίζουν για την ενότητα του λαού τους και μάλιστα στο δικό μας τόπο έχει μεγάλη σημασία να φροντίζουν για την ενότητα αυτού του λαού με την κοινή πίστη που είναι η δύναμή του, την Ορθοδοξία μας. Μόνο με μία Ενοποιό Δύναμη όπως είναι η Ορθοδοξία και η Παράδοσή μας μπορούμε να προχωρήσουμε με ελπίδα ότι έχουμε και εμείς σαν έθνος και γένος ένα μέλλον μέσα στη πορεία του κόσμου”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων