29/02/2020 29/02/2020 Ανακοίνωση σχετικά με την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος. “Με την κατ’ άνθρωπον θλίψη, η Ιερά Μητρόπολή μας αναγγέλλει την προς Κύριον μακαρία εκδημία του Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς & Φαλήρου κυρού Καλλινίκου (Καρούσου), σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Καλεί δε όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμά της να συμμετάσχει...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2020 - 15:53

Η Ι.Μ. Δημητριάδος για την κοίμηση του Μητροπολίτη πρώην Πειραιώς

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Δημητριάδος για την κοίμηση του Μητροπολίτη πρώην Πειραιώς

Ανακοίνωση σχετικά με την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

“Με την κατ’ άνθρωπον θλίψη, η Ιερά Μητρόπολή μας αναγγέλλει την προς Κύριον μακαρία εκδημία του Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς & Φαλήρου κυρού Καλλινίκου (Καρούσου), σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Καλεί δε όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμά της να συμμετάσχει προσευχητικά στο πένθος της Ἐκκλησίας, για την κοίμηση ενός εξέχοντος Ιεράρχου, ο οποίος συνδέθηκε με την πόλη του Βόλου και τον λαό μας ήδη από το 1974, ως Πνευματικός Πατήρ τόσο του τότε Μητροπολίτου Δημητριάδος και κατόπιν Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, όσο και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου. Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Ιεράρχου θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, την Τρίτη 3 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. Για όσους επιθυμούν να μεταβούν στον Πειραιά, για να συμμετάσχουν σε αυτή, η Ιερά Μητρόπολή μας θα δρομολογήσει δωρεάν λεωφορεία, που θα αναχωρήσουν από τον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την Τρίτη, 3 Μαρτίου και ώρα 5π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στον π. Απόστολο Ντόκο, στο τηλέφωνο: 6945 358138. Του αειμνήστου Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς & Φαλήρου κυρού Καλλινίκου είη αιωνία η μνήμη! Ας έχουμε όλοι, κλήρος και λαός, την αγία ευχή του”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων