15/02/2021 15/02/2021 Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για την απώλεια του Νικολάου Δεληγεώργη ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος του Βόλου ενώ υπήρξε ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως.  Η ανακοίνωση αναφέρει:  Την βαθύτατη θλίψη της εκφράζει η Τοπική μας Εκκλησία και ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επί τω ακούσματι του θανάτου του Νικολάου...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 12:39

Η I. Μητρόπολη Δημητριάδος αποχαιρετά τον Νικόλαο Δεληγεώργη

Διαδώστε:
Η I. Μητρόπολη Δημητριάδος αποχαιρετά τον Νικόλαο Δεληγεώργη

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για την απώλεια του Νικολάου Δεληγεώργη ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος του Βόλου ενώ υπήρξε ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Την βαθύτατη θλίψη της εκφράζει η Τοπική μας Εκκλησία και ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επί τω ακούσματι του θανάτου του Νικολάου Δεληγεώργη, Προέδρου του ομωνύμου Ιδρύματος της πόλης μας.

Ο εκλιπών υπήρξε διακεκριμένη προσωπικότητα της Μαγνησίας, σπουδαίος ευεργέτης του τόπου μας και της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, καθώς, επί σειρά ετών χρηματοδότησε την ανάδειξη και λειτουργία πλήθους Πνευματικών Κέντρων στις κατά τόπους ενορίες, ενώ βοήθησε, με ποικίλους τρόπους, το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Όπως συνέβη και με τον προσφάτως αποδημήσαντα αδελφό του Γεώργιο, με απόφαση του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου και σε συνεννόηση με την σύζυγο του Νικολάου Δεληγεώργη Σοφία, η Μητρόπολή μας θα αναλάβει όλα τα της κηδείας του, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τον εκλιπόντα για την πολύτιμη προσφορά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων