05/07/2019 05/07/2019 Οι ενορίτες της Αγίας Κυριακής Βόλου υποδέχθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στα προπύλαια του Ναού την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά», η έλευση της οποίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Ναού, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως (7/7). Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Την ιερά εικόνα κόμισε ο Αρχιμ. Άνθιμος...
05 Ιουλίου, 2019 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2019 - 16:43

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» στην Αγία Κυριακή Βόλου

Διαδώστε:
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» στην Αγία Κυριακή Βόλου

Οι ενορίτες της Αγίας Κυριακής Βόλου υποδέχθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στα προπύλαια του Ναού την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά», η έλευση της οποίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Ναού, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως (7/7).

gallery

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Την ιερά εικόνα κόμισε ο Αρχιμ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου & Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας «Πάντων Χαρά» Καλεντζίου Κορινθίας και την υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Τοπικής μας Εκκλησίας Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Ακολούθησε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στο τέλος του οποίου ο π. Δαμασκηνός απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Μονής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο και την ευπρέπεια του Ναού. Από την μεριά του ο π. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και ευχήθηκε στον λαό μας πλούσια την ευλογία της Παναγίας μας στην ζωή του.

 

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» θα παραμείνει προς προσκύνηση τον Ναό έως την Δευτέρα 8/7, οπότε θα αναχωρήσει για την Κόρινθο, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων