18/03/2022 18/03/2022 Στην πόλη του Βόλου μεταφέρεται σήμερα, Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, η Ιερά θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης, που φυλάσσεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου. Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας θα μεταφερθεί με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει...
18 Μαρτίου, 2022 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 12:49

Η Ιερά Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Βουρλιώτισσας στο Βόλο

Διαδώστε:
Η Ιερά Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Βουρλιώτισσας στο Βόλο

Στην πόλη του Βόλου μεταφέρεται σήμερα, Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, η Ιερά θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης, που φυλάσσεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας θα μεταφερθεί με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για τα 100 έτη από την Μικρασιατική καταστροφή. Θα τεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Ιωνίας Βόλου και θα παραμείνει έως και την Τρίτη, 22 Μαρτίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων