23/09/2022 23/09/2022 Το εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού , με την ευκαιρία της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Μετά τον Αγιασμό, που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, θα ακολουθήσει η εισήγηση του Πρωτ. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 19:12

Ι.Μ Δημητριάδος: Εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών

Διαδώστε:
Ι.Μ Δημητριάδος: Εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών

Το εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού , με την ευκαιρία της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Μετά τον Αγιασμό, που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, θα ακολουθήσει η εισήγηση του Πρωτ. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, με θέμα «Για ένα νέο ξεκίνημα στην διακονία της νεότητας».

Στην εισήγησή του ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, Υπεύθυνος Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος & Ιθάκης, θα αναφερθει στο «Το δικό μας χρέος για μία κατ’ άνθρωπον καρποφόρα επανεκκίνηση».

Την τελευταία εισήγηση θα κάνει η κ. Θεοδώρα Σαμπαζιώτη, με θέμα «Το παιχνίδι στο κατηχητικό σχολείο».

Μετά την συζήτηση επί των εισηγήσεων, θα παρουσιαστούν: το πρόγραμμα του ετήσιου Σεμιναρίου Κατήχησης από τον Πρωτ. Κωνσταντίνο Φλάκη και το πρόγραμμα του επιδοτούμενου φροντιστηρίου κατηχητών, από την υπεύθυνη κ. Αικατερίνη Παλάσκα, Νηπιαγωγό.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει την Χειροθεσία των νέων κατηχητών και θα επιδώσει τους διορισμούς και τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους Υπευθύνους Νεότητας και στους Κατηχητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων