28/04/2023 28/04/2023 Την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, του Μεγάλου, εορτάζει η Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού,  την Τρίτη 2 Μαΐου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοκτήμονος Σταμοπούλου – Σαμαρά, ο οποίος θα κηρύξει τον...
28 Απριλίου, 2023 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 17:18

Η Μητρόπολη Δημητριάδος τιμά την ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Δημητριάδος τιμά την ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου

Την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, του Μεγάλου, εορτάζει η Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού,  την Τρίτη 2 Μαΐου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοκτήμονος Σταμοπούλου – Σαμαρά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Αθανασίου στα Αστέρια Αγριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Βαρνάβας Σαράτσης, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Δημητρίου Καρακώστα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Βελεστίνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων