08/12/2019 08/12/2019 Η τρίτη Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο Εκκλησιαστικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10/12, στις 10.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Το γενικό θέμα των φετινών Συνάξεων θα είναι «Οι Επιστολές του Αποστόλου Παύλου». Το θέμα της Συνάξεως θα είναι «Η Β’ προς Κορινθίους Επιστολή», για την οποία θα ομιλήσουν:...
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2019 - 19:10

«Η Β’ προς Κορινθίους Επιστολή» στην Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
«Η Β’ προς Κορινθίους Επιστολή» στην Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Δημητριάδος

Η τρίτη Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο Εκκλησιαστικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10/12, στις 10.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Το γενικό θέμα των φετινών Συνάξεων θα είναι «Οι Επιστολές του Αποστόλου Παύλου».

Το θέμα της Συνάξεως θα είναι «Η Β’ προς Κορινθίους Επιστολή», για την οποία θα ομιλήσουν: Α. ο Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Βεροίας, με θέμα «Εισαγωγικά στην Επιστολή – βασικά θεολογικά θέματα». Β. Ο Πρωτ. Μιχαήλ Κόνιας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, με θέμα «Η διακονία της καταλλαγής μέσα στην Εκκλησία (Β’ Κορ. 5, 11-21)».

Θα ακολουθήσει διάλογος επί της εισηγήσεως και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων