29/04/2021 29/04/2021 Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μ. Μακρή, οι υπάλληλοι και τα στελέχη του πολιτικού της γραφείου στον Βόλο, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων. Η σημαντική αυτή βοήθεια παραδόθηκε στον Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Ιωάννη Μόσχο σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη...
29 Απριλίου, 2021 - 22:11

Η υφυπουργός Παιδείας πρόσφερε στο Γηροκομείο Καναλίων

Διαδώστε:
Η υφυπουργός Παιδείας πρόσφερε στο Γηροκομείο Καναλίων

Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μ. Μακρή, οι υπάλληλοι και τα στελέχη του πολιτικού της γραφείου στον Βόλο, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων.

Η σημαντική αυτή βοήθεια παραδόθηκε στον Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Ιωάννη Μόσχο σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, στο πολιτικό γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή, με την παρουσία της Υφυπουργού και των συνεργατών της.

Η Διοίκηση του Ιδρύματος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Υφυπουργό κ. Ζέττα Μακρή για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της και τα θερμά συγχαρητήρια στους εκλεκτούς συνεργάτες της για την υλοποίηση της φιλάνθρωπης αυτής δράσης.

Η σημαντική αυτή προσφορά προστίθεται στην μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προς το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, το οποίο συνεχίζει την κοινωνική προσφορά του προς την τρίτη ηλικία, υποδεχόμενο ηλικιωμένους συμπολίτες μας, μέσα σε ένα ζεστό, οικογενειακό και ασφαλές περιβάλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων