31/01/2019 31/01/2019 Ένδεκα χρόνια πέρασαν από την 28η Ιανουαρίου 2008, όταν ο Μακαριστός Ποιμενάρχης , Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, έφυγε απ’ αυτήν τη  ζωή, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ευγνωμονούσα για τα 24 χρόνια της Αρχιερατικής του διακονίας στην Ιερά Μητρόπολη, κατά τα οποία χάρισε την καλύτερη και πλέον καρποφόρα...
31 Ιανουαρίου, 2019 - 21:30

Ιερό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπ. κυρό Χριστόδουλο στον Βόλο

Διαδώστε:
Ιερό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπ. κυρό Χριστόδουλο στον Βόλο

Ένδεκα χρόνια πέρασαν από την 28η Ιανουαρίου 2008, όταν ο Μακαριστός Ποιμενάρχης , Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, έφυγε απ’ αυτήν τη  ζωή, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ευγνωμονούσα για τα 24 χρόνια της Αρχιερατικής του διακονίας στην Ιερά Μητρόπολη, κατά τα οποία χάρισε την καλύτερη και πλέον καρποφόρα περίοδο της ζωής του, θα τελέσει ιερό Μνημόσυνο, την Κυριακή 3/2, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου , προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου και διαδόχου του κ. Ιγνατίου.

Η Ιερά Μητρόπολή καλεί τον λαό  να συμπροσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής του αξέχαστου Ποιμενάρχου της, η ζωή και οι λόγοι του οποίου εξακολουθούν να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν, σε περίοδο βαθειάς και ποικίλης κρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων