13/05/2020 13/05/2020 Κυκλοφόρησε το “Εισοδικό” της εβδομάδος, το τεύχος 427. Το “Εισοδικό” είναι το ενημερωτικό εβδομαδιαίο περιοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Σε αυτό το τεύχος, που μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ, θα διαβάσετε: Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο Θεός επιτρέπει, παιδαγωγεί και θεραπεύει» – Κυριακή του Παραλύτου στην Μεταμόρφωση του Βόλου (video) ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟ – ΝΗΠΙΩΝ-ΝΗΠΙΩΝ...
13 Μαΐου, 2020 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 11:15

Κυκλοφόρησε το “Εισοδικό” της Εβδομάδας

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε το “Εισοδικό” της Εβδομάδας

Κυκλοφόρησε το “Εισοδικό” της εβδομάδος, το τεύχος 427. Το “Εισοδικό” είναι το ενημερωτικό εβδομαδιαίο περιοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Σε αυτό το τεύχος, που μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ, θα διαβάσετε:

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο Θεός επιτρέπει, παιδαγωγεί και θεραπεύει» – Κυριακή του Παραλύτου στην Μεταμόρφωση του Βόλου (video)

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟ – ΝΗΠΙΩΝ-ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Το κήρυγμα της Κυριακής 17/05/2020

Για να εγγραφείτε στο “Εισοδικό” μπορείτε να στείλετε ένα email με τα στοιχεία σας στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων