17/06/2020 17/06/2020 Σε αυτό το τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος υπάρχει πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία. Μπορείτε, λοιπόν, να διαβάσετε για το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας, το οποίο άνοιξε και πάλι τις πύλες του από τις 15 Ιουνίου, τη διαδικτυακή διάλεξη – παρέμβαση του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με τίτλο «Η Διαχρονική Αξία του Ευρωπαϊκού...
17 Ιουνίου, 2020 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 11:33

Κυκλοφόρησε το Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν»

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε το Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν»

Σε αυτό το τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος υπάρχει πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία. Μπορείτε, λοιπόν, να διαβάσετε για το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας, το οποίο άνοιξε και πάλι τις πύλες του από τις 15 Ιουνίου, τη διαδικτυακή διάλεξη – παρέμβαση του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με τίτλο «Η Διαχρονική Αξία του Ευρωπαϊκού πολιτισμού», αλλά και για την αναστολή λειτουργίας των κατασκηνώσεων, το κήρυγμα της Κυριακής των Αγίων Πάντων, τα όσα διαδραματίστηκαν στο 3ο επεισόδιο της παιδικής διαδικτυακής εκπομπής «Σπιτική Λεμονάδα» και άλλα.

Για να εγγραφείτε κι εσείς στους παραλήπτες του «Εισοδικού» και να το λαμβάνετε στο e-mail σας, πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, επισημαίνοντας στα σχόλια: Για το «Εισοδικόν» ή απλά αποστέλλοντας ένα mail στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων