07/05/2019 07/05/2019 Περισσότεροι από 400 μαθητές Γυμνασίου της περιοχής φιλοξενήθηκαν στις 7 Μαΐου 2019 από την Μητρόπολη Δημητριάδος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο μαθητικής Ημερίδας, που διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με θέμα «Ρομποτική στην εκπαίδευση. Μια σχολική δραστηριότητα για το μέλλον». Κατά την διάρκεια της Ημερίδας, χαιρετισμό απηύθυνε στους μαθητές και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς ο...
07 Μαΐου, 2019 - 15:51

Μαθητική Ημερίδα για την ρομποτική στη Μητρ.Δημητριάδος

Διαδώστε:
Μαθητική Ημερίδα για την ρομποτική στη Μητρ.Δημητριάδος

Περισσότεροι από 400 μαθητές Γυμνασίου της περιοχής φιλοξενήθηκαν στις 7 Μαΐου 2019 από την Μητρόπολη Δημητριάδος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο μαθητικής Ημερίδας, που διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με θέμα «Ρομποτική στην εκπαίδευση. Μια σχολική δραστηριότητα για το μέλλον».

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας, χαιρετισμό απηύθυνε στους μαθητές και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος επεσήμανε ότι «όλα αυτά είναι καταπληκτικά, είναι δώρο Θεού. Όμως, δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε άνθρωποι και πρέπει να παραμείνουμε άνθρωποι, να μην χάσουμε δηλ. την ψυχή, την ανθρωπιά, τις φιλίες μας, χάριν της τεχνολογίας.

Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Όταν θα βιώνουμε το «Χριστός Ανέστη» στην ζωή μας, όταν θα αγαπούμε τον Χριστό στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου…». Ο κ. Ιγνάτιος θύμισε στα παιδιά ότι «ο τόπος μας έχει πολύτιμους θησαυρούς, όπως η Ορθόδοξη πίστη και παράδοσή μας. Αν θέλετε να γίνετε άνθρωποι της οικουμένης πρέπει να μείνετε πιστοί στην Πατρίδα και στην Πίστη μας…».

Τέλος, συνεχάρη όλους για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην εξέλιξη της Ημερίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων