21/10/2019 21/10/2019 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Πιλότος του Βόλου. Πρόκειται για τους κ.κ. Ιωάννη Μήλτο, Υπεύθυνο ΚΕΘΕΑ Πιλότος, Ξενοφώντα Σελπεσάκη, Υπεύθυνο Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ Πιλότος, Αικατερίνη Μαυραγιαννάκη, Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και οικογένειας ΚΕΘΕΑ Πιλότος και Στέλλα Γιακούλα, Μέλος...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 14:26

Με τους υπευθύνους του ΚΕΘΕΑ Βόλου συναντήθηκε ο Μητρ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Με τους υπευθύνους του ΚΕΘΕΑ Βόλου συναντήθηκε ο Μητρ. Δημητριάδος

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Πιλότος του Βόλου. Πρόκειται για τους κ.κ. Ιωάννη Μήλτο, Υπεύθυνο ΚΕΘΕΑ Πιλότος, Ξενοφώντα Σελπεσάκη, Υπεύθυνο Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ Πιλότος, Αικατερίνη Μαυραγιαννάκη, Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και οικογένειας ΚΕΘΕΑ Πιλότος και Στέλλα Γιακούλα, Μέλος τους ως άνω Συλλόγου.

Η αντιπροσωπία, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την επιχειρούμενη αλλαγή του καθεστώτος διοίκησης του ΚΕΘΕΑ και ζήτησε την συμπαράσταση και υποστήριξή του στον αγώνα τους. Από την μεριά του, ο κ. Ιγνάτιος ευχήθηκε την καλύτερη δυνατή έκβαση της υπόθεσης, αναγνώρισε το πολύ σημαντικό έργο του ΚΕΘΕΑ, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας μαζί του είναι δεδομένη και θα συνεχιστεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων