06/09/2021 06/09/2021 Την πρώτη Θεομητορική εορτή του νέου Εκκλησιαστικού έτους, το Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που τιμά η Εκκλησία την ερχόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, θα εορτάσει με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όπου και θα τελεσθεί εις Διάκονον χειροτονία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο. Ανήμερα της εορτής ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 14:31

Με χειροτονία θα εορτασθεί το Γενέσιο της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Με χειροτονία θα εορτασθεί το Γενέσιο της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Την πρώτη Θεομητορική εορτή του νέου Εκκλησιαστικού έτους, το Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που τιμά η Εκκλησία την ερχόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, θα εορτάσει με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όπου και θα τελεσθεί εις Διάκονον χειροτονία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Αλυκών, όπου θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Νικολάου Φουτζόπουλου, 49 ετών, Καθηγητού Φυσικής Αγωγής, εγγάμου και πατέρα δύο τέκνων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων