11/04/2024 12/04/2024 Σε σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του για την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η Παναγία μας «είναι μιά λαμπάδα. Μιά ολοφώτεινη λαμπάδα. Μέσ’απ’την οποία πήγασε Αυτός που είναι το αληθινό Φως. Και στην εποχή μας, έχουμε ανάγκη από Φως.» Δείτε το βιντεοσκοπημένο...
11 Απριλίου, 2024 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 0:26

Μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος για την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών

Διαδώστε:
Μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος για την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών

Σε σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του για την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η Παναγία μας «είναι μιά λαμπάδα. Μιά ολοφώτεινη λαμπάδα. Μέσ’απ’την οποία πήγασε Αυτός που είναι το αληθινό Φως. Και στην εποχή μας, έχουμε ανάγκη από Φως.»

Δείτε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών:

Αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών:

«Η Παναγία μας είναι μιά λαμπάδα. Μιά ολοφώτεινη λαμπάδα. Μέσ’απ’την οποία πήγασε Αυτός που είναι το αληθινό Φως. Και στην εποχή μας, έχουμε ανάγκη από Φως. Έχει μαυρίσει η καρδιά των ανθρώπων. Παντού υπάρχει σκοτάδι, βία, πόνος, χωρισμός, διχασμός. Οι άνθρωποι αναζητούν το Φως που ενώνει! Αυτό που ζεσταίνει τις καρδιές. Αυτό που θεραπεύει τις ψυχές, αυτό που συντηρεί τους ανθρώπους σε ζωή. Το Φως είναι η πηγή της ζωής. Και πηγή της ζωής της ψυχής μας είναι ο ίδιος ο Χριστός. Κι από την Παναγία πήγασε το Φως. Κι η ίδια παραμένει ζωντανή λαμπάδα και ισχύει πάντοτε μέσα στο σκοτάδι, ας ανάψουμε μιά λαμπάδα κι εμείς μιμούμενοι την Παναγία. Μιά λαμπάδα, με ελπίδα για όλον τον κόσμο.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων