05/01/2021 05/01/2021 Το μήνυμά του στέλνει για τον φετινό ερτασμό των Θεοφανείων μέσα από ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Όπως τονίζει κάποιοι θέλουν και πάλι κλειστούς ναούς ενώ χαρακτηρίζει αιφνιδιαστική την ενέργεια της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε. “Η μεγάλη εορτή των Θεοφανείων επι θύραις. Και ενώ ετοιμαζόμαστε...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 15:18

“Πάντοτε υπάρχουν λύσεις. Κανείς δεν θέλει την ρήξη”

Διαδώστε:
“Πάντοτε υπάρχουν λύσεις. Κανείς δεν θέλει την ρήξη”

Το μήνυμά του στέλνει για τον φετινό ερτασμό των Θεοφανείων μέσα από ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει κάποιοι θέλουν και πάλι κλειστούς ναούς ενώ χαρακτηρίζει αιφνιδιαστική την ενέργεια της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε. “Η μεγάλη εορτή των Θεοφανείων επι θύραις. Και ενώ ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε την πιο αρχαία εορτή της Εκκλησίας μας, κάποιοι λες και επιδειώκουν επί τούτου την ρήξη. Αιφνιδίασαν τους πάντες. Θέλουν και πάλι κλειστούς ναούς, χωρίς τους πιστούς, ενώ όλα είχαν συμφωνηθεί…… Πάντοτε υπάρχουν λύσεις. Κανείς δεν θέλει την ρήξη. Μακάρι, έστω και τελευταία στιγμή, να βρεθεί αυτή η λύση. Μια πρωινή ακολουθία, με Θεία Λειτουργία με πιστούς, με τον ελάχιστο αριθμό”.

ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων