03/03/2023 03/03/2023 Εκδήλωση γνωριμίας για το βιβλίο του Φαίδωνα Καλοτεράκη «Η Αγάπη στο τέλος, ιστορίες για μια ζωή αλλιώς» πραγματοποιηθήκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στο Βόλο, από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και τις εκδόσεις «Αρχονταρίκι». Παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην ευρύτερη περιοχή, τα μέλη των Σχολών Γονέων που παρακολούθησαν στο Συνεδριακό Κέντρο την...
03 Μαρτίου, 2023 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 11:36

Μητρόπολη Δημητριάδος: Παρουσίαση του βιβλίου «Η αγάπη στο τέλος» (video)

Διαδώστε:
Μητρόπολη Δημητριάδος: Παρουσίαση του βιβλίου «Η αγάπη στο τέλος» (video)

Εκδήλωση γνωριμίας για το βιβλίο του Φαίδωνα Καλοτεράκη «Η Αγάπη στο τέλος, ιστορίες για μια ζωή αλλιώς» πραγματοποιηθήκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στο Βόλο, από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και τις εκδόσεις «Αρχονταρίκι».

Παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην ευρύτερη περιοχή, τα μέλη των Σχολών Γονέων που παρακολούθησαν στο Συνεδριακό Κέντρο την ομιλία του Φαίδωνα Καλοτεράκη, όσο και οι ακροατές μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, ενθουσιάστηκαν με τη ζωντάνια, την εκφραστικότητα και τη ροή του λόγου του συγγραφέα!

Δείτε την ομιλία με τίτλο: «Η αγάπη που ομορφαίνει τη σχέση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων