10/04/2021 10/04/2021 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική Περικοπή της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών αναφέρει: “Κι όμως! το ελάχιστο αρκεί και ο Χριστός θαυματουργεί…γιατί είναι κοντά στον κάθε άνθρωπο, και τούτη την εποχή, πολλοί είναι αυτοί που θά’θελαν να πούνε στον Χριστό: Πιστεύω Κύριε, βοήθησέ με, δυνάμωσε την πίστη μου! Δώσε...
10 Απριλίου, 2021 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 15:00

Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Αύριο είναι Κυριακή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Αύριο είναι Κυριακή” (ΒΙΝΤΕΟ)

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική Περικοπή της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών αναφέρει: “Κι όμως! το ελάχιστο αρκεί και ο Χριστός θαυματουργεί…γιατί είναι κοντά στον κάθε άνθρωπο, και τούτη την εποχή, πολλοί είναι αυτοί που θά’θελαν να πούνε στον Χριστό: Πιστεύω Κύριε, βοήθησέ με, δυνάμωσε την πίστη μου! Δώσε μου ν’ αντέξω αυτή την κατάσταση γιατί ξέρω ότι είσαι κοντά μου και μαζί μου. Γιατί μπορώ να σ’εμπιστεύομαι και τότε σε πιστεύω”. Αυτός που εμπιστεύεται τον Θεό, πιστεύει. Κι αυτός που πιστεύει, εμπιστεύεται. Με προσευχή και νηστεία πορευόμαστε για το θαύμα της Ανάστασης!”

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων