18/04/2024 18/04/2024 Για την Παρασκευή του Ακαθίστου Ύμνου μιλά στο σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.  “Αυτή την Παρασκευή θα ψάλλουμε και τους 24 οίκους προς την Παναγία. Τους Οίκους των Χαιρετισμών. Οι Παρασκευές που προηγήθηκαν ήταν αναπνοή χαράς, αγαλλίασης, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών. Κι αυτή την Παρασκευή φθάνουμε...
18 Απριλίου, 2024 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 14:35

Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Η Παναγία είναι η Στρατηγός μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Η Παναγία είναι η Στρατηγός μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την Παρασκευή του Ακαθίστου Ύμνου μιλά στο σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

“Αυτή την Παρασκευή θα ψάλλουμε και τους 24 οίκους προς την Παναγία. Τους Οίκους των Χαιρετισμών. Οι Παρασκευές που προηγήθηκαν ήταν αναπνοή χαράς, αγαλλίασης, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών. Κι αυτή την Παρασκευή φθάνουμε στο αποκορύφωμα, λίγο πριν την τελική ευθεία για τη μεγάλη εορτή.

Και η Παναγία, είναι η μάνα μας.

Είναι η Στρατηγός μας.

Είναι αυτή που μας ενώνει.

Είναι αυτή που μας δείχνει το δρόμο της ελεύθερης επιλογής για την πίστη μας στον Χριστό. Κι αυτές τις μέρες πολλοί στρέφονται και θέλουν να αποδείξουν και να αναδείξουν την πίστη τους στην Εκκλησία και στην Ορθοδοξία.

Όμως η πίστη αυτή καθ’εαυτή είναι ένα θαύμα, κι αυτό το θαύμα το ζούμε μέσα στην Εκκλησία, κάθε φορά με ζωντανή προσευχή, όπως κι αυτή την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων