26/02/2022 26/02/2022 Αναφορές στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία περιλαμβάνει το σύντομο βίντεο που ανήρτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος με αφορμή την αυριανή Κυριακή των Απόκρεω. Παρακολουθήστε:  «Με στραμμένο το νου και την καρδιά στα τραγικά γεγονότα, εκεί, στους ομοδόξους μας, τους Ρώσους και τους Ουκρανούς, στεκόμαστε σε μιά πρόσκληση του Χριστού,...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2022 - 11:09

Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Με στραμμένο το νου και την καρδιά στα τραγικά γεγονότα»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Με στραμμένο το νου και την καρδιά στα τραγικά γεγονότα»

Αναφορές στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία περιλαμβάνει το σύντομο βίντεο που ανήρτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος με αφορμή την αυριανή Κυριακή των Απόκρεω.

Παρακολουθήστε:

«Με στραμμένο το νου και την καρδιά στα τραγικά γεγονότα, εκεί, στους ομοδόξους μας, τους Ρώσους και τους Ουκρανούς, στεκόμαστε σε μιά πρόσκληση του Χριστού, να τον συναντήσουμε στον αναγκεμένο αδελφό κι αυτό θα είναι κριτήριο της κοινωνίας μαζί Του, στη Δευτέρα Παρουσία που όμως ξεκινά από τούτη εδώ τη ζωή, γιατί μας καλεί να Τον συναντήσουμε στον κάθε αδελφό που γυμνητεύει, που ξενιτεύεται, που είναι άρρωστος, που χάνεται στη βία του πολέμου. Πόσο ικανοί είμαστε να ανταποκριθούμε στην πρόσκλησή Του, γιατί τον Χριστό θα συναντήσουμε στον κάθε αδελφό που μας έχει ανάγκη και ιδιαίτερα τούτον τον καιρό για να ζήσουμε μαζί Του την Ανάσταση εν τέλει. Αμήν.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων