13/03/2020 13/03/2020 «Εμείς θα λειτουργούμε. Οι αρρώστιες είναι πάντα αρρώστιες. Οι ιερείς ποτέ δεν ασθενήσαμε από τη Θεία Κοινωνία αλλά αυτό είναι θέμα πίστεως», τόνισε στο MEGA ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Ο Σεβασμιώτατος στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι πολύς κόσμος κυκλοφορεί στον Βόλο «σαν να μη συμβαίνει τίποτα», ενώ εξέφρασε στην ελπίδα πως...
13 Μαρτίου, 2020 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 18:08

Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Μένω στο σπίτι, Άγια πράξη”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Μένω στο σπίτι, Άγια πράξη”

«Εμείς θα λειτουργούμε. Οι αρρώστιες είναι πάντα αρρώστιες. Οι ιερείς ποτέ δεν ασθενήσαμε από τη Θεία Κοινωνία αλλά αυτό είναι θέμα πίστεως», τόνισε στο MEGA ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμιώτατος στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι πολύς κόσμος κυκλοφορεί στον Βόλο «σαν να μη συμβαίνει τίποτα», ενώ εξέφρασε στην ελπίδα πως “ο Βόλος να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και να αδειάσουν οι πλατείες, η παραλία, τα τσιπουράδικα και οι καφετέριες. Για εμάς σήμερα μια φράση κυριαρχεί, «Μένω στο σπίτι, Άγια πράξη”.

Παρακολουθήστε τα όσα ανέφερε: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων