11/01/2023 11/01/2023 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου και στο Νέο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας (New Georgian University) υπέγραψαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος (Γεωργακόπουλος) και ο Μητροπολίτης Πότι και Κόμπι κ. Gligor (Berbichashvili), ο οποίος βρίσκεται στον Βόλο με αφορμή το Μεγάλο Συνέδριο της Διεθνούς Ορθόδοξης Θεολογικής Ένωσης (ΙΟΤΑ), επικεφαλής γεωργιανής αντιπροσωπείας. Στη συνάντηση τους,...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 8:16

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου και Νέου Πανεπιστημίου Γεωργίας

Διαδώστε:
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου και Νέου Πανεπιστημίου Γεωργίας

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου και στο Νέο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας (New Georgian University) υπέγραψαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος (Γεωργακόπουλος) και ο Μητροπολίτης Πότι και Κόμπι κ. Gligor (Berbichashvili), ο οποίος βρίσκεται στον Βόλο με αφορμή το Μεγάλο Συνέδριο της Διεθνούς Ορθόδοξης Θεολογικής Ένωσης (ΙΟΤΑ), επικεφαλής γεωργιανής αντιπροσωπείας.

Στη συνάντηση τους, οι δυο Μητροπολίτες τόνισαν τις κοινές οπτικές και τους κοινούς προβληματισμούς των δύο ιδρυμάτων, όπως και την ανάγκη συνύπαρξης της πίστης με γνώση γιατί, όπως τόνισε ο κ. Gligor, η πίστη χωρίς γνώση εύκολα εξελίσσεται σε φανατισμό.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου Δρ. Παντελής Καλαϊτζίδης, ο καθηγητής Δρ. Giorgi Khuroshvili, και άλλα μέλη της γεωργιανής αντιπροσωπείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων