03/04/2023 03/04/2023 Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» διοργανώνει μεγάλη μουσική εκδήλωση, ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος. Η μουσική εκδήλωση, με τίτλο «Εσταυρώθης δι’ εμέ», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου (8/4), στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου. Κατ’ αυτήν, ύμνου του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδος...
03 Απριλίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 21:20

Μουσική εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα στον Άγιο Δημήτριο Βόλου

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα στον Άγιο Δημήτριο Βόλου

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» διοργανώνει μεγάλη μουσική εκδήλωση, ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

Η μουσική εκδήλωση, με τίτλο «Εσταυρώθης δι’ εμέ», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου (8/4), στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου.

Κατ’ αυτήν, ύμνου του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδος θα αποδώσουν η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Ευσταθίου Γραμμένου και η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Βασιλείου Αγροκώστα.

Η Τοπική  Εκκλησία προσκαλεί όλους στην πολύ καλά προετοιμασμένη αυτή εκδήλωση, που θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία μας για την βίωση των υπερφυών γεγονότων του Θείου Πάθους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων