16/07/2023 16/07/2023 Την συντήρηση και αποκατάσταση ενός τμήματος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου ανέλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο την Προγραμματική Σύμβαση του έργου 240.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και αφορά τη συντήρηση και...
16 Ιουλίου, 2023 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 10:01

Νέα έργα για τη συντήρηση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Νέα έργα για τη συντήρηση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την συντήρηση και αποκατάσταση ενός τμήματος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου ανέλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο την Προγραμματική Σύμβαση του έργου 240.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και αφορά τη συντήρηση και αποκατάσταση κεραμικών επιστεγάσεων και όψεων στο ανατολικό τμήμα του ναού.

«Σε συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο και την Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων, προχωρά ένα ακόμη απαραίτητο έργο για τη συντήρηση και διάσωση του μητροπολιτικού ναού του Βόλου. Ενώνουμε δυνάμεις και οδηγούμαστε σε αποτελέσματα δημιουργίας. Συνεχίζουμε με έργα που διασώζουν τη θρησκευτική κληρονομιά της Θεσσαλίας που είναι μοναδική και αναντικατάστατη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός 

Προβλέπονται:

Εργασίες αντιδιαβρωτικής προστασίας και επισκευής οπλισμένου σκυροδέματος.

Αντικατάσταση επικεράμωσης στέγης.

Επισκευή επιχρισμάτων και εξωτερικών χρωματισμών.

Επισκευή αρμολόγησης.

Προστασία όψεων με τεχνολογία υδροφοβισμού.

Αντικατάσταση υδρορροών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων