16/10/2020 16/10/2020 Από τον Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου ανακοινώνεται ότι το Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2020 και αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο διάστημα 7 ως 10 Φεβρουαρίου 2021, στο ξενοδοχείο Ξενία Πορταριάς (Βόλος, Πήλιο), εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν....
16 Οκτωβρίου, 2020 - 17:55

Νέα ημερομηνία για το Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο

Διαδώστε:
Νέα ημερομηνία για το Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο

Από τον Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου ανακοινώνεται ότι το Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2020 και αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο διάστημα 7 ως 10 Φεβρουαρίου 2021, στο ξενοδοχείο Ξενία Πορταριάς (Βόλος, Πήλιο), εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ως εκ τούτου, η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για ανακοινώσεις ή αναρτήσεις παρατείνεται ως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, ενώ η επιλογή των προτάσεων από την επιστημονική επιτροπή θα ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα, την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή ο αριθμός των ως τώρα υποβληθεισών προτάσεων είναι ήδη μεγάλος, σε περίπτωση υπέρβασης των χρονικών δυνατοτήτων του Συνεδρίου, η Οργανωτική Επιτροπή επιφυλάσσεται είτε να τηρήσει σειρά προτεραιότητας είτε να παρατείνει τις ημέρες εργασιών του Συνεδρίου.

Όλες οι λοιπές λεπτομέρειες ισχύουν όπως ακριβώς είχαν ανακοινωθεί αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων